Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Auriculoterápia Fültérkép Fázisokkal

Auriculoterápia Fültérkép Fázisokkal

Termék ára
7 524 Ft + ÁFA (7 900 Ft)
Cikkszám
unas_530339
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A térkép az anatómiai területeket és közvetlenül mellette, differenciáltan, színes grafikával megjelenítve tünteti fel a kezelendő pontokat, zónákat, a 3 fázisnak megfelelően.
A térkép mérete: 670*970 mm
A termék tulajdonságai
Az új szemlélet szerint (akut, krónikus degeneratív, krónikus nem degeneratív) a kezelési protokoll különböző fázisoknak megfelelően történhet.
A térkép az anatómiai területeket és közvetlenül mellette, differenciáltan, színes grafikával megjelenítve tünteti fel a kezelendő pontokat, zónákat, a 3 fázisnak megfelelően. A terapeuta könnyen eligazodik, pl. a tüdő pont (zóna) hol található a fázisoknak megfelelően, az 1-e, 2-es és 3 fázisban, csupán a kék színű, 1-es számmal jelölt zónát (Tüdő) kell követnie, figyelembe vennie. Hasonlóan járunk el a többi anatómiai/funkcionális képletnél.
Következésképpen a lényeges különbség az, a korábbi térképekkel szemben, hogy megkülönbözteti, hogy a különböző betegségeket nem egy térkép alapján javasolja a kezelését, hanem változnak az anatómiai/funkcionális zónák: akut, krónikus degeneratív, krónikus nem degeneratív fázisoknak megfelelően.
Webáruház készítés